REPREZENTANTI LADYS

   Promotii si premii pentru reprezentantii activi                                                      

GRILA NOUA DE DISCOUNT PENTRU REPREZENTANTI 


Noua grila de discounturi valabila de la 04.10.2011 este:

65 lei - 5%
100 lei- 10%
133 lei- 25%
250 lei- 30%
400 lei- 35%

Atentie! Este vorba de valoarea comenzii fara discount, deci in realitate daca comanda la pret fara discount are 133 de lei veti plati doar 100 de lei (discount 25%). Din acest punct de vedere nu s-a modificat nimic fata de discounturile aplicate inainte de 04.10.2011. 

Livrare gratuita prin curier in 2173 de localitati!

Comenzile cu valoare sub 50 de lei au taxa de ambalare 5 lei, iar cele cu valoare sub 30 de lei au taxa de ambalare 10 lei. Livrarea este gratuita, se percepe doar taxa de ambalare.Cataloagele, testerele si taxa de curier nu beneficiaza de discount indiferent de valoarea total a comenzii, au pret fix.


Clientii care au devenit "Clienti premium" in urma cumparaturilor din luna septembrie vor primi discount suplimentar de inca 10% din valoarea comenzii plasate. Aceste discounturi suplimentare se actualizeaza lunar
******
Comanda produse de 133 de lei si platesti doar 100 de lei. Ai minim 25% discount de la prima comanda de produse pe site (valabil pentru comenzi de 133 ron pret de catalog)

Pentru a comanda produsele aveti 2 optiuni:

1. Comandati un singur catalog, pe care il veti primi gratuit in cutia postala in termen de 5-7 zile lucratoare, din momentul inscrierii
2. Comandati direct produse in valoare de cel putin 133 de lei (la pretul de catalog) si primiti setul de testere de parfumuri gratuit.

Pentru comenzi mai mici de 100 de lei se pot percepe taxe suplimentare de ambalare si expeditie.

In principiu valoarea minima a comenzilor este de 100 lei             la pretul cu discount.

Avantajele inscrierii ca reprezentant:

- transportul este gratuit daca este expediat prin posta romana- 3-5 zile lucratoare

-nu platesti nici o taxa pentru inscriere

-poti face cate comenzi doresti intr-o luna, nu ca la celelalte firme unde nu poti face decat o comanda

-castigi 25% din vanzarile tale directe, 
10% din ale reprezentantilor tai (nivelul 1), 5% de la nivelul 2, , 2.5% de la nivel 3, 1.25% de la nivel 4, 0.63% de la nivel 5

-poti renunta oricand doresti
 Pentru a nu va diminua veniturile cu alte cheltuieli precum transport, cataloage sau mostre produse firma le va furniza gratuit. Deasemeni inscrierea consultantilor  este gratuita.  ***                                                                                                                                                         Vreau sa ma inscriu ca reprezentantPROGRAM DE AFILIERE LADY'S 

Programul de afiliere Lady's permite unui afiliat sa obtina comision de la Lady's pentru cumparaturile clientilor pe care i-a directionat.
Daca esti inscrisa ca client pe Ladys.ro recomanda-ne familiei si prietenilor, si iti GARANTAM minim 10% din valoarea comenzilor primite de la afiliatele tale. Vei castiga de fiecare data cand acestea cumpara!
Gaseste clienti noi pentru magazinul nostru si vei beneficia de un comision care ajunge la pâna la 20% din cumparaturile clientilor nou introdusi, pe o perioada nedeterminata.

Care sunt beneficiile programului de afiliere Lady's?

Programul este facut sa maximizeze profitul afiliatului!

Exista 5 nivele de recompensare pentru activitatea afiliatului:
Nivel 1- 10%
Nivel 2- 5%
Nivel 3- 2.5%
Nivel 4- 1.25%
Nivel 5- 0.63%

Daca afiliatul aduce un client nou, el va acumula puncte de loialitate care echivaleaza cu 10% din cumparaturile noului client (nivel 1). Daca acest client de la nivel 1 aduce la rândul sau un client nou, afiliatul va primi 5% din cumparaturile facute de acest client nou (nivel 2). Acelasi principiu se aplica pana la nivelul 5.
Valoarea MAXIMA a comisionului pe care afiliatul il poate obtine din intregul cerc de clienti, este limitata la 20% din cumparaturile clientilor de la nivelul 1.
Activitatea de promovare trebuie sa fie indreptata in special catre nivelul 1. Spre exemplu, in situatia in care clientii de pe nivelul 1 au comenzi de 1000 lei, comisionul maxim pe care il puteti incasa in luna respectiva este de 200 lei, indiferent de cumparaturile facute de clientii de pe nivelele 2, 3, 4, 5 (adica 100 de lei de la nivelul 1, si inca maxim 100 de lei de la celelalte nivele).
Ce poti face cu acest bonus?

Il scazi din valoarea cumparaturilor tale. Daca valoarea bonusului este mai mare decat comanda, atunci cumperi gratuit si restul iti ramane in cont pana la comanda viitoare.

Daca vrei sa il folosesti pentru a reduce/acoperi valoarea unei comenzi trebuie sa bifezi optiunea : “vreau sa primesc reduceri la urmatoarea comanda” din contul tau de client.
Daca esti persoana juridica sau PFA, pe baza unui contract poti alege sa iti viram in contul bancar valoarea bonusului incasat cand acesta depaseste 100 lei. Trimite-ne o cerere de decont pe e-mail si noi iti vom indica valoarea pe care trebuie sa ne-o facturezi in baza contractului semnat. Vezi contractele aici 
Cum functioneaza programul afiliere:

In contul tau de client sectiunea Afiliere vei gasi un cod unic, si un link al tau. Oricine il acceseaza va fi directionat catre Ladys.ro in sectiunea de inregistrare. Odata inregistrat se va trimite 10% din valoarea comenzilor sale in contul tau, dupa ce comenzile sunt incasate.

Pe de alta parte, afiliatul este responsabil si de situatia in care clientul ce a comandat, nu ridica coletul cu comanda trimisa catre el. Daca o comanda nu este ridicata si vine retur la magazinul nostru, costurile postale/curierat aferente expeditiei si returului acelei comenzi se scad din bonusul afiliatului care a recomandat acest nou client magazinului nostru.
Cum poti trimite invitatiile de afiliere?

Poti trimite link-ul unic pe Facebook, messenger, forumuri, e-mailuri personale, bloguri sau situri, practic prin orice canal web. Oricine il acceseaza se poate inregistra ca afiliat direct al tau si iti va genera castig de fiecare data cand comanda.

Afiliatul poate deasemenea sa vada in contul sau detalii legate de numarul de clienti noi, cumparaturile acestora pe fiecare nivel, punctele de loialitate acumulate, precum si alte informatii utile.
Cum se calculeaza bonusul?

Lady's are un sistem iT performant care ajuta afiliatul sa recruteze si sa urmareasca activitatea si bonificarea sa in sistemul de afiliere Ladys, cu maxima transparenta.

Bonusul este calculat automat de catre sistemul informatic pe care il detinem, iar procentul care iti revine se calculeaza raportându-se la valoarea comezilor inclusiv TVA.
Punctele de loialitate se pot plati doar pentru comenzile la care noi am incasat deja banii. Exista o perioada medie de 14 zile intre momentul in care e plasata o comanda in site si momentul in care poate fi revendicat bonusul pentru acea comanda.
Un client poate confirma rapid primirea si achitarea unei comenzi si astfel aceasta perioada de 14 zile se micsoreaza. Pe avizul de insotire marfa aflat in interiorul coletului clientul are un cod unic pentru acea comanda, si cu acesta poate confirma imediat primirea si achitarea comenzii.
Cum vad bonusul incasat?

Informatia este disponibila in Contul tau de pe Ladys.ro

Pot recomanda Ladys.ro oricui, am o limita de afiliati?

Poti recomanda magazinul nostru oricui doresti, insa iti recomandam sa alegi doar acele persone pe care le cunosti si carora le-ai povestit despre produsele noastre. Nu incurajam SPAM-ul.

Am o limita de persoane pe care ii pot invita?

Nu exista o limita de afiliati directi si indirecti si nici limita a sumei ce poate fi incasata.

Poate Ladys.ro sa imi inchida contul de client?

Da, Ladys.ro isi rezerva dreptul sa dezactiveze un cont pentru mai multe motive dintre care mentionam:

- Spamul. Promovarea fortata sau SPAM-ul este strict interzis. Orice cont pentru care primim cel mult 3 reclamatii va fi dezactivat fara o notificare prealabila. Bonusul acumulat va fi anulat si nu va mai putea fi folosit.
- Inregistrare de utilizatori fictivi.
- Comportament si achizitii frauduloase.
- Multiple comenzi retur.
- Orice alta situatie prin care ni se aduc prejudicii materiale si de imagine.

ATENTIE: Lady's isi pastreaza dreptul de a modifica conditiile programului de loialitate in viitor.


Intrebari frecvente:
Am uitat parola, sau incerc sa intru in cont cu adresa mea de mail si parola dar nu reusesc
Noi nu cunoastem parolele clientilor. Puteti insa sa resetati/anulati parola anterioara si sistemul va va trimite o parola noua pe mail in contul dumneavoastra de e-mail. Pentru a reseta parola aveti butonul 
Am facut comanda pe internet, dar nu apare in contul meu
E posibil sa nu fi confirmat comanda. Noi nu vedem comenzile ce nu au fost confirmate. Cel mai probabil produsele au ramas in “Cosul de cumparaturi” si trebuie sa confirmati comanda.
Am facut o comanda, pe site imi apare ca expediata, dar nu am primit avizul de la posta. Ce pot sa fac?
Noi expediem comenzile cat de repede putem, de obicei in dimineata urmatoare zilei in care a fost depusa comanda. In mod obisnuit dureaza 2-3 zile pana cand coletul ajunge la oficiul postal de care apartineti, insa nu intotdeauna factorul postal aduce avizul acasa, si de aceea va rugam sa verificati la posta direct daca coletul a ajuns sau nu.
Au trecut mai mult de 4 zile de cand a fost expediata comanda, dar aceasta nu a ajuns la mine.
Exista situatii in care Posta Romana este foarte aglomerata si coletele ajung cu intarziere. Noi insa incercam sa trimitem coletele cat de repede se poate, dar odata expediate nu mai putem influenta timpul in care sunt livrate de catre posta. Va rugam sa verificati la oficiul postal pentru a ridica coletul cand ajunge.

Urmareste-ne